Adaora Elonu s’incorpora a la plantilla de l’Spar Citylift Girona

Adaora Elonu s’incorpora a la plantilla de l’Spar Citylift Girona

L’ala-pívot internacional amb Nigèria aportarà versatilitat i capacitat defensiva i de rebot.
Adaora Elonu s'incorpora a la plantilla de l'Spar Citylift Girona

Nascuda a Houston l’any 1990, Adaora Nnenna Elonu és una jugadora de 185 cm amb doble passaport -dels Estats Units i Nigèria-, amb una dilatada experiència al bàsquet estatal.

Va iniciar la seva carrera a la NCAA amb la Universitat de Texas l’any 2008, on va disputar 4 temporades. L’any 2012 va fer el salt al bàsquet israelià, a les files del Galil Eloil per arribar, una temporada més tard, al Beroil Ciudad de Burgos.
La seva trajectòria a la lliga espanyola també la va dur al CB Conquero l’estiu del 2014, on va coincidir amb la capitana Rosó Buch la temporada següent.

Des de la temporada 2016-2017 ha militat a les files del Perfumerías Avenida, combinant l’equip castellà amb el seu pas per a la WNBA l’estiu del 2017, en el qual va formar part de la plantilla de Connecticut Sun.

Al seu palmarès hi destaca un títol de l’NCAA el 2011, un Afrobasket i set títols FEB: 2 lligues, 2 supercopes i 3 copes de la reina.

El director esportiu de l’Spar Citylift Girona, Pere Puig, ha valorat el seu fitxatge: “És una peça molt important per a nosaltres. L’hem patit les últimes temporades i ara ens tocarà gaudir-la. És una jugadora molt completa, capaç de jugar al 3 i al 4, amb bon tir exterior. Té una capacitat defensiva i de rebot molt important.”

“Durant força temps hem estat intentant que jugués amb nosaltres i no havia estat possible. Aquest any, gràcies al fet de disputar l’Eurolliga, hem fet possible la seva arribada.”

Attachment