Alfred Julbe: “Ho hem aconseguit””

Alfred Julbe: “Ho hem aconseguit”

Després d’acabar el partit, Alfred Julbe ha atès als mitjans de comunicació i s’ha mostrat satisfet per la classificació. “Molt contentes. Ho estem celebrant molt pel que significa i per la dificultat de tot. No s’havia aconseguit encara. Som les vuit millors d’Europa. És un gust veure-ho. Ho hem d’acabar de digerir per fer una valoració més encertada.

Respecte al partit, Alfred Julbe ha destacat la bona primera meitat de l’Spar Girona i també ha analitzat detalladament el tercer quart. “Hem començat molt bé, en la línia dels darrers partits, superant tota mena d’adversitats. Era difícil que se’ns pites una falta. Ho anàvem superant molt bé, però a la sortida del 3r quart ens ha faltat energia i idees. Ens costava molt reaccionar. Seguien tractant-nos una mica diferents”.

El nostre entrenador també ha parlat de la seva expulsió per doble tècnica. “He de lamentar i demanar excusa a l’afició que em segueix per la meva expulsió. Mai sabrem que hagués passat en aquell moment on la inèrcia era molt negativa. Mai saps que serveix i que no serveix per reaccionar. Ja queda per la lletra petita i la interpretació de cadascú. Demanar excuses internament al meu grup”.

Per sort per l’Uni, el guió ha set perfecte i el nostre conjunt s’ha classificat pels quarts de final. “Pel que he anat veient, en algun moment hem perdut al fil. Però gràcies a la capacitat del nostre grup, la bona direcció dels dos ajudants hem tirat el partit endavant. No l’hem guanyat, però sí que ho hem aconseguit”, finalitza Alfred Julbe.

Attachment