AMB MOTIU DEL FINAL DE L’ACTUAL MANDAT, LLORENÇ BIARGÉ DEIXARÀ LA PRESIDÈNCIA DE L’UNI GIRONA

AMB MOTIU DEL FINAL DE L’ACTUAL MANDAT, LLORENÇ BIARGÉ DEIXARÀ LA PRESIDÈNCIA DE L’UNI GIRONA

dsc_0620b

El president de l’Uni Girona, Llorenç Biargé, ha anunciat avui en roda de premsa que, amb motiu de la fi del mandat de l’actual junta directiva, té la seva voluntat de deixar la presidència del club.

Biargé, que porta al capdavant del club des de la seva fundació -ara fa 12 anys- creu que és el moment de “fer un pas al costat i deixar pas a noves persones que aportin noves idees”, a la vegada que es posa a disposició de la nova presidència per allò que necessiti: “Jo sempre seré de l’Uni Girona. L’Uni és com la meva segona filla, i a les filles no se les abandona mai. Quan se’m necessiti per alguna cosa, jo sempre estaré al costat de l’Uni”.

Llorenç Biargé no ha volgut deixar passar l’oportunitat per agrair a totes i cadascuna de les persones que han passat per la junta directiva des de la fundació del club, als seus treballadors, a les institucions, als patrocinadors, als aficionats i als mitjans de comunicació tot el seu suport durant aquests anys i ha animat a seguir endavant per aconseguir superar els reptes del futur. “Tots hem posat el nostre gra de sorra per fer gran l’Uni i espero que això no canviï. Això sempre ha estat un equip, amb els seus alts i baixos, hem tingut  èpoques de més acord i d’altres de més diversitat d’opinions, però l’Uni per sobre de tot ha estat i és una família i sempre s’ha tingut en compte l’opinió de tothom “.

Biargé ha estat acompanyat a la roda de premsa pel director Esportiu del club Pere Puig, i el director general Xavi Fernàndez.

Puig ha destacat la feina feta pel president i la junta directiva, sobretot en el terreny de la visibilització i la normalització de l’esport femení. “L’èxit d’aquesta junta no es pot mesurar en títols. Crec que la gran lluita quan es parla d’esport femení és la visibilització i la normalització, i en aquest camp hem tingut un gran recorregut. Hem hagut de remar i lluitar molt, però ha sigut la nostra gran conquesta. Hem demostrat que l’esport femení pot donar espectacle i pot omplir pavellons. Aquest és el llegat d’en Llorenç Biargé i la seva junta”.

Per la seva banda, Xavi Fernàndez ha explicat que l’activitat el club seguirà segons els plans previstos i a partir d’ara una junta gestora agafarà el control directiu del club, fins a la nova elecció de president, que serà a finals del mes d’agost. El director general tampoc ha volgut deixar passar la ocasió per agrair “la implicació i l’estima que ha demostrat sempre la junta directiva durant tots aquests anys”.

A la roda de premsa hi han assistit tots els membres de la junta actual així com les jugadores del primer equip Rosó Buch, Helena Oma i Laura Roig.

Attachment