Bea Sánchez rep l’alta mèdica i podria reaparèixer avui mateix

Bea Sánchez rep l’alta mèdica i podria disputar els seus primers minuts avui

 

foto-NdP-Alta-Bea-Sanchez

L’ala-pivot andalusa ha arribat al final del seu procés de recuperació i ahir ja va rebre l’alta mèdica de mans del doctor del club Pere Vila.

Bea Sánchez va patir una hèrnia discal que la va deixar apartada de les pistes en l’escalfament de la Supercopa d’Espanya que es va disputar el 10 d’octubre a Salamanca. La jugadora, fitxada durant l’estiu procedent de Ferrol, només va poder participar en la ronda d’escalfament, on el dolor la va deixar fora del partit. Aquella mateixa setmana va ser intervinguda quirúrgicament.

Ara, tres mesos i mig després i complint el termini mínim establert pels serveis mèdics del club, ja ha pogut entrar en la dinàmica competitiva del grup durant diverses sessions d’entrenament, i ahir va rebre l’alta mèdica.

Avui, seguint el pla de reincorporació, podria disputar els seus primers minuts oficials de la temporada en el partit que enfrontarà l’Spar Citylift Girona davant d’MBA Moscow, en el qual l’equip haurà de remuntar els dos punts de desavantatge de l’anada per aconseguir el passi a la ronda de 8 de l’Eurocup Women.

Attachment