Borislava Hristova, nou fitxatge de l’Spar Girona

Borislava Hristova, nou fitxatge de l’Spar Girona

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Borislava Hristova perquè la jugadora formi part de l’equip la pròxima temporada. L’aler búlgara (181 cm i 27 anys) arriba a Girona per afrontar el seu primer repte a la LF Endesa.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació: “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Borislava Hristova. És una jugadora búlgara que ha militat en els últims anys en el Sepsi de Romania. És un aler anotador, bons percentatges en les últimes temporades, molt activa en la part ofensiva, amb certa capacitat física i sincerament fa temps que és una jugadora que volem fitxar. Molt contentes que sigui una de les principals armes ofensives per a la temporada 24-25″.

“Estic molt emocionada d’unir-me a aquest equip i comunitat. He escoltat només coses bones sobre el lloc i estic desitjant arribar i començar la temporada. Així que ens veiem aviat”, ha destacat Hristova.

Després de presentar a Touré i Lundquist, Hristova és la tercera nova jugadora per a la pròxima temporada.

Sobre Borislava Hristova
En el seu pas per l’Universitat va jugar amb Washington State Cougars durant 5 temporades, aconseguint una mitjana de 17,9 punts, 4,4 rebots.

Del 2020 al 2022 va formar part de la plantilla del Gorzow, mentre que les últimes dues temporades ha defensat els colors de l’ACS Sepsi-SIC. Aquesta última campanya ha jugat l’EuroLeague Women, màxima competició continental, i ha acreditat 16,8 punts, 4,3 rebots i 11,7 de valoració per partit.

Attachment