CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Citylift Girona

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Citylift Girona

 El president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, han signat l’acord.

 Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat dona suport als equips de base i treballarà amb el club per difondre el bàsquet i els seus valors entre el públic més jove.

Renovació Caixabank-foto1

CaixaBank i l’Spar Citylift Girona han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2009 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez; i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada. Ha assistit també a la signatura de l’acord, el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª Gonzalez.

Cayetano Pérez ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà a l’Spar Citylift Girona una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Girona”.

Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera dona suport al projecte d’equips de base de l’Spar Citylift Girona a través de l’escola de bàsquet del club, que aplega 16 equips i 200 nens i nenes, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport com són el treball en equip i l’esforç.

Attachment