CALSINA CARRÉ ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

CALSINA CARRÉ ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

Calsina Carré, multinacional familiar de referència en el transport i logística a Europa i Magreb, amb seu a Pont de Molins (Alt Empordà) es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. L’acord s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona.

A la signatura hi ha assistit, per part de Calsina Carré, la directora general Alba Carré Colls i el president i conseller delegat, Ramon Carré Calsina, i per part de l’Spar Girona, el president Cayetano Pérez.

Alba Carré ha manifestat que “per a Calsina Carré és un orgull iniciar aquesta col·laboració amb l’Spar Girona perquè estem molt compromesos amb el territori. Volem mostrar el nostre suport, de manera molt especial i personal amb tot l’esport femení, que considerem que ha d’anar evolucionant i s’ha d’anar comparant amb el masculí”. La direcció de Calsina Carré ha donat ànims al club per superar aquest moment tan delicat pels efectes de la pandèmia i ha recalcat l’esperança que l’esport d’elit recuperi la normalitat per tenir més suport dels aficionats i també més ajuts econòmics. Alba Carré també ha animat la plantilla de cara el tram important de la temporada i, en especial, la Copa de la Reina.

Cayetano Pérez ha donat la benvinguda a Calsina Carré. “Per a nosaltres és important que les empreses del territori donin suport al bàsquet femení. Ens fa molta il·lusió aquesta col·laboració, i més quan la seva responsable és una dona. Reforça el fet que la dona està agafant força, no només en l’esport, sinó en el món de l’empresa”.

Calsina Carré desitja que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta pel nostre club en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Attachment