Chelsea Gray deixa l’Uni

grayprometeChelsea Gray deixarà l’Spar Citylift Girona després que la jugadora rebès vàries ofertes de diversos clubs europeus en els últims dies a les quals el club no ha pogut donar rèplica. Chelsea, que fins l’últim moment ha declarat el seu desig de fer tot lo possible per continuar a Girona, ha decidit fer efectiva la clàusula del seu contracte pel qual qualsevol de les dues parts podia rescindir contracte abans de l’aturada nadalenca i acceptar una oferta irrebutjable per a ella d’un club de Turquía amb el que firmarà contracte properament.

El club treballa per reforçar l’Spar Citylift Girona després de la baixa de Gray, tot i que és conscient que el mercat a hores d’ara és força complicat.

L’Uni Girona CB vol desitjar molta sort a una jugadora que des del primer dia ha demostrat la seva implicació amb el projecte i sempre ha treballat amb el màxim esforç i professionalitat. Molta sort, Chelsea. Et trobarem a faltar a la pista i fora!

Chelsea Gray
“He disfrutat molt el temps en aquest club i vull donar les gràcies al club, l’entrenador, les jugadores, els fans, els patrocinadors i a tothom que en forma part per fer-me sentir part d’ells des del primer dia.”
“Ha sigut una decisió difícil, però crec que és la millor per mi, per la meva familia i la meva carrera.”
“Del meu temps aquí em quedo amb la gent: les companyes, els tècnics, els aficionats…”

Miguel Angel Ortega
“Perdem una jugadora molt important i una persona amb la que agrada treballar. És una professional”
“Estem contents per ella perquè s’ho mereix, però fotuts perquè és una jugadora que ens ha guanyat a tots en poc temps”
“Hem de digerir això i demà ja pensar en el següent partit. Volem guanyar sempre i això no ens pot afectar”
“Chelsea, a més d’una gran jugadora, és una persona molt propera i això ajuda a crear un gran clima de treball i fer més fort un equip. Ara tenim un repte per endavant. Serà més difícil sense ella, però hem d’aconseguir reinventar-nos.”

Attachment