CHELSEA GRAY, TALENT ANOTADOR PER L’SPAR CITYLIFT GIRONA

L’Spar Citylift Girona ha arribat a un acord amb la jugadora americana Chelsea Gray (22 anys, 1,80m.) per la propera temporada. La jugadora, que actualment es troba jugant la WNBA, està cridada a ser un dels referents de l’equip ja que es tracta d’una gran anotadora, dinàmica, bona passadora i pot jugar a qualsevol de les posicions exteriors.

Gray, que va patir una greu lesió en el seu últim any a la Universitat de Duke, va acabar la temporada passada com a màxima anotadora de la lliga d’Israel (Rishon Lezion) i aquest any ha debutat amb Connecticut Sun a la WNBA.

Aquest serà l’últim fitxatge de l’Spar Citylift Girona per la temporada vinent i, d’aquesta manera, Miguel Angel Ortega tindrà a la seva disposició un equip format per Jordana, Abramovic, Gray, Carbó, Knezevic, Spanou, Kuktiene, Pikciute i Paris i completat per les joves jugadores del club, Jòdar i Comella. Els entrenaments del primer equip començaran a partir de l’1 de setembre.

A més, des d’ahir va quedar definit el calendari de Lliga Femenina per la temporada 2015/2016. Les gironines debutaran contra el C.R.E.F. ¡Hola! (27 de setembre) a Girona i tancaran la lliga també a casa contra Perfumerias Avenida (26 de març). Abans, hi haurà el debut en competició oficial amb dos títols en joc: la Lliga Catalana el 20 de setembre, contra Cadí la Seu i la Supercopa d’Espanya el 23 de setembre, contra Perfumerias Avenida, tots dos a Fontajau.

Miguel Angel Ortega:

“Es tracta d’una jugadora que serà important a l’equip per la seva capacitat anotadora. No deixarà indiferent a l’espectador, perquè té un joc molt vistòs”

“Esperem que es pugui incorporar el més aviat possible després de la WNBA i poder conjuntar l’equip ràpidament. Tenim molt bones jugadores i ara volem ser també un bon equip.”

Attachment