CLINICA CERVERA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

CLINICA CERVERA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Clínica Cervera patrocinarà “El Somriure de la Setmana”.

Foto: David Subirana

Clínica Cervera, empresa especialitzada en periodòncia i implants dentals, es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. L’acord s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi ha assistit, per part de Clínica Cervera, el director de la clínica Santiago Cervera. I per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha donat la benvinguda al nou patrocinador: “Seguim sumant partners i suports per mantenir aquesta excel·lència esportiva. Moltes gràcies Clínica Cervera per confiar amb el nostre club”.

Per part de Clínica Cervera, Santiago Cervera ha manifestat que “ens fa molta il·lusió col·laborar en un referent esportiu de la ciutat de Girona. Hem trobat l’equip en el qual ens fa molta il·lusió formar part tant a nivell econòmic com emocional. Cal destacar que la nostra estructura és pràcticament un equip femení i ens sentim molt solidaris amb l’Spar Girona”.

Clínica Cervera espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Attachment