Jornada 15 de setembre – Diadia Citylift Geieg Uni

Jornada 15 de setembre – Diadia Citylift Geieg Uni

COPA CATALUNYA 73 – 64 CB Banyoles

Crònica-15Setembre

L’equip citylift Geieg uni Girona va debutar amb victòria en la primera jornada de la renovada copa Catalunya contra el cb Banyoles.

Tot i ser un partit amb moltes imprecisions per parts dels dos equips, es va poder veure un bon ritme ofensiu durant el partit. L’equip local es va sobreposar a un inici fort de les visitants, sobretot gràcies a una major intensitat, lluita i control del rebot.

Va ser un partit dur, com no es podia esperar de cap altra manera en un derbi on la rotació de les jugadores del Citylift GeiegUni va ser un factor clau per a decantar la victòria local. Un parcial de 11 a 0 en els últims 4 minuts de partit va deixar la victòria al Lluís Bachs, en el dia que la xarxa retransmetia el partit en directe.

Sènior B 50 – 55 AB PREMIÀ A

En aquest primer partit de temporada l’equip va notar els nervis, probablement causats pel fet de ser un grup jove i amb poca expereiència a la categoria.

Tot i les adversitats, el Sènior B no va perdre mai la cara al partit i el va competir fins al final, perdent per un ajustat -5 en el marcador.

JÚNIOR A 85 – 34 CE J L’HOSPITALET

Bon inici de lliga pel Júnior A del Citylift Geieg Uni, que va saber resoldre de forma contundent el matx ja en la primera part.

En la segona, el ritme que van imposar les gironines va fer que el partit seguís una tònica semblant sense donar cap opció per a la remuntada a les visitants.

CADET A 48 – 45 UE MATARÓ

Ja des de l’inici de partit les nostres van mostrar un bon ritme de joc encadenant atractives accions tàctiques, col·lectives i individuals fruit de la preparació fins ara. No obstant, aquesta alta intensitat mostrada provocava que al tram final de partit es tinguessin minuts de fallida física amb errors de concentració i cansament que facilitava que el rival s’apropés al marcador.

Malgrat això, l’equip va saber complir i mantenir la calma i paciència necessària i amb un bona defensa va assegurar el partit guanyant 49-45 en els instants finals.

CADET BLANC 40 – 49 CADET B

Primer partit de la temporada per a tots dos equips; un partit molt especial ja que portava als dos cadets a un enfrontament atípic.

L’inici i la va tenir les “visitants” com a protagonistes pel que fa a intensitat i joc sota les cistelles. La segona part totalment diferent amb les del blanc més agressives, tant en atac com en defensa, que juntament amb més ordre en els dos costats de la pista els donaria opcions de victòria.