VICTÒRIA PLÀCIDA PER CONFIRMAR EL 6 DE 6 A L’EUROCUP WOMEN

L’Spar Girona ha tornat a sumar a l’EuroCup Women en un partit que ha dominat de principi a fi. Les gironines han proposat un gran joc coral per imposar-se al Piestanske per 73 a 45 i aconseguint el ple de victòries a la fase de grups.

Domini absolut
Gran inici de partit de l’Spar que, tot i l’ensurt inicial d’Ainhoa, han dominat els primers cinc minuts de l’enfrontament, destacant Tolo sota cistella (4 punts) i Mendy des de la llarga distància (4 punts i 6 punts respectivament, 14 a 2). Tot i que les eslovaques han entrat a l’enfrontament amb un parcial de 0 a 5, Magali Mendy i Morgan Bertsch s’ha encarregat de situar a l’Uni a 13 punts, destacant l’encert des de la línia de triple (4/5 T3, 23 a 10).

El guió del primer quart s’ha repetit en el segon assalt i Morgan Bertsch i Magarity han situat a les gironines a 20 punts (35 a 15). De nou, la pausa de les visitants ha portat a una petita reacció, però només James ha pogut seguir el ritme ofensiu del partit (10 punts), mentre que Tolo i Parra han tornat a diferenciar a l’Spar (42 a 21).

13 a 14
El pas per vestidors ha canviat la imatge del Piestanske, frenant contundentment els nostres primers atacs. A poc a poc, l’Spar ha guanyat confiança i ha tornat a trobar el ritme del partit gràcies al joc coral de l’equip, mantenint quasi la mateixa avantatge que en el segon parcial (55 a 35).

Ja en l’últim quart, ambdós equips han estat estona sense anotar, fins que Ainhoa i Peña han trencat la situació (63 a 38). Tot i la diferència, Antoja ha demanat temps mort i l’Uni s’ha acabat imposant per 73 a 45.