JORNADA DEL 27 AL 29 D’OCTUBRE

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 27 I 29 D’OCTUBRE

COPA CATALUNYA (66 VS. 71) CB IGUALADA A

El GEiEG Uni de Copa no va poder davant un Igualada molt intens i agressiu, que les locals no va saber contrarestar ja des del salt inicial. L’equip no va trobar l’encert a cistella en el primer temps i va concedir situacions de bàsquet fàcils a l’equip visitant. Això és va traduir en un 8 a 21 al final del primer quart. Aquest parcial va ser difícil de capgirar tot i que a 24 segons pel final el GEiEG Uni es va posar a 3 punts, però no va concloure la remuntada. El 9/30 tirs lliures va ser també una llosa per a poder endur-se el partit, que això sí, va competir fins al final.

PRIMERA CATALANA (38 VS. 53) CB CORNELLÀ A

El Citylift de Primera Catalana segueix sense trobar el seu joc. Nova derrota del sènior B on el baix encert de cares a cistella va ser clau. Tot i algunes bones defenses, el col·lapse en atac va ser constant al llarg del partit i les del Primera no van poder posar-se per davant del marcador.

CEJ HOSPITALET (42 VS. 73) JÚNIOR A

El Citylift Júnior A va començar la segona volta aquest cap de setmana passat a la pista del CEJ l’Hospitalet. El Júnior va resoldre el partit des de l’inici gràcies a una bona defensa, que li va permetre córrer i anotar cistelles fàcils en contraatac. Un 4 a 24 al final de primer quart va sentenciar el partit i les gironines no van tenir més dificultats per endur-se la victòria.

FD CASSANENC (56 VS. 62) JÚNIOR B

Si bé el Júnior B, va estar per davant el marcador durant tot el partit, les sensacions de joc durant algunes estones no van estar a l’alçada del potencial de l’equip.

Amb un joc molt correcte durant la major part de l’encontre, el cansament, les faltes en contra i el poc dinamisme col·lectiu en atac durant l’últim quart, van fer patir a les gironines per a emportar-se la victòria davant d’un rival amb molts recursos defensius.​

AE FORNELLS (26 VS. 57) JÚNIOR GUS

El Citylift Júnior GUS s’emporta la quarta victòria de la temporada a la pista del Fornells. Un partit molt treballat per part de les del Sarrià, que es van endur la victòria sense gaire complicacions.

UEM MATARÓ (49 VS. 38) CADET A

Tot l’esforç físic del Cadet A, va ser insuficient per a competir contra un rival més agressiu, tan en defensa com en atac. Les de Mataró van posar les coses molt difícils a les del GEiEG Uni, qui només van poder anotar 38 punts. En el tram final, les gironines van remuntar en el marcador però mai van aconseguir posar-se davant. Les de l’UEM van estar molt fines en els últims minuts i una ratxa favorable va decantar la victòria local.

CADET B (65 VS. 30) AECAM 1

El Citylift Cadet B va fer un partit molt seriós al llarg dels 40 minuts, davant un AECAM que mai va tenir opcions per acostar-se en el marcador. D’aquesta manera les del GEiEG Uni es van endur la cinquena victòria d’aquesta temporada que les col·loca en cinquena posició.

BISBAL BÀSQUET NEGRE (48 VS. 67) CADET VERMELL

Una nova victòria per part de les del Citylift Cadet                Vermell. Un partit molt treballat per part de les gironines a la Bisbal. Tot i un contundent resultat final, fins l’últim període no es va decidir el partit davant d’un rival molt dur físicament. El treball conjunt va acabar donant els seus fruits. Malauradament,  hem de destacar la lesió de la Mireia, esperem que es recuperi aviat.

INFANTIL A (69 VS. 43) CEJ L’HOSPITALET

Novament i com ja acostuma a ser habitual en aquest inici de competició, partit marcat per la falta d’intensitat defensiva en els primers minuts de joc. Finalment, el partit es va trencat a finals del 3r quart gràcies a una molt bona pressió defensiva i les gironines es van endur el partit sense més dificultats. L’equip finalitza la primera volta amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes.

VILASSAR DE MAR  (39 VS. 42) INFANTIL B

El partit del Citylift Infantil B va ser un partit de pocs punts i amb molt de ritme defensiu. Les de Vilassar van fer defensa del 2c1 a tota la pista gairebé tot el partit. Les gironines van trobar maneres d’atacar la pressió, però en alguns moments van tenir problemes per superar-la; les pilotes perdudes, sobretot sacant de fons, van donar oportunitats a les de Vilassar qui van saber-les aprofitar per escapar-se en el marcador. A la represa, les de Girona van sortir més concentrades i un bon tram final de partit va permetre escurçar distàncies. El bon control del rebot, l’ordre en defensa i les recuperacions de pilota van permetre córrer, i la bona sortia de pressió combinat amb l’encert des de la línia de tirs lliures (11/15), va situar a les gironines per davant el marcador al final de l’encontre.

INFANTIL VERMELL (56 VS. 33) CB MOLLET-B

Tercera victòria del Citylift  Infantil Vermell amb un resultat final aparentment còmode. Les del Citylift van fer un bon inici amb un 8 a 0 en els primers 5 minuts, que serviria per mantenir una distància còmode al llarg del partit.  Destacar la bona actitud defensiva de les jugadora al llarg del 40 minuts, que va permetre controlar el rebot defensiu i sortir en contraatac, per tal de solucionar ràpidament l’acció ofensiva.

JOVENTUT BADALONA F.BLANC (61 VS. 58) INFANTIL BLANC

Les del Citylift Infantil Blanc van fer una sortida molt dolenta; sense ganes, amb falta de concentració i d’actitud, que les va col·locar per sota el marcador al final del segon quart amb un 37-12 en contra. A la represa, un canvi d’actitud va capgirar el partit. Les gironines van fer una segona part molt completa, tant en atac com en defensa, i que va permetre a les de l’Infantil retallar distàncies. Una última possessió va donar a les del Citylift l’oportunitat d’empatar el partit, però la pilota no va entrar.

CB BLANES (34 VS. 77) MINI A

Les del Citylift Mini A segueixen progressant, i ja es comencen a veure aspectes treballats als entrenaments. En defensa, però les gironines encara els queda per seguir millorant sobretot l’aspecte de la intensitat defensiva amb rivals superiors físicament.

MINI BLANC (61 VS.40) CB CAMPDEVANOL

El Citylift Mini Blanc va fer un partit molt treballant. Les més petites van lluitar tots els quarts, sent més intenses que les rivals. Va ser el bon treball en defensa que va decantar el partit per a les gironines. No obstant, l’entrenadora, la Mireia afirma que cal seguir treballant.

27i28-octubre

MINI VERMELL (69 VS. 37) CB SALT

Les del Citylift GEiEG Uni Vermell es van trobar amb la victòria en un partit on a priori el rival era físicament superior. Uns bons primers quarts, on la defensa va ser el factor clau i sumat a un bon encert exterior, i al gran treball en el 1c1 permetien a les del Citiylift marxar amb un còmode avantatge al descans. Les del Citylift van continuar molt actives durant la resta del partit, però un bon rival va saber treure els colors a un equip que amb un any menys continuava competint al màxim. Al final un bon últim període establia la màxima en el marcador. Bon partit per les Citylift Vermell que sumen una nova victòria i que arriben a una setmana atípica d’entrenaments i que el pròxim dissabte juga contra el Vedruna Palamós en una pista sempre complicada.