Crystal Bradford s’incorpora a l’Spar Girona

Crystal Bradford s’incorpora a l’Spar Girona

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Crystal Bradford perquè la jugadora nord-americana defensi la samarreta del conjunt gironí durant els pròxims mesos.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar, ha valorat la nova incorporació. “Estem molt contents d’anunciar el fitxatge de Crystal Bradford. És el perfil de jugadora que veníem buscant des de principi d’estiu. És un tres amb presència física a la pista, capaç de tirar i de fer accions a camp obert i també amb intimidació sota cistella. De totes maneres, és una jugadora que no està fitxada per a tota la temporada. Estem pendents del seu rendiment i la seva adaptació”.

Sobre Crystal Bradford
Crystal Bradford (Detroit, 1993) és una aler americana de 183 cm. Va ser seleccionada en 7a posició en el WNBA Draft 2015 per Los Angeles Sparks. L’estiu de 2021, Bradford va jugar a la WNBA amb els Atlanta Dream, fent una mitjana de 8,8 punts i 3,8 rebots en menys de 19 minuts de mitjana. El passat febrer va signar pels Chicago Sky de Rebekah Gardner, però una lesió al peu la va apartar de la competició.

Attachment