Definit el calendari de l’Euroleague 2019-2020.

Definit el calendari de l’Euroleague 2019-2020.

El debut serà davant el Fenerbahce el 16 d’octubre, i el primer conjunt a visitar Fontajau serà el Sopron hongarès el 30 d’octubre.

El debut serà a Fenerbahce el 16 d’octubre, i el primer conjunt a visitar Fontajau serà el Sopron hongarès el 30 d’octubre.

L’Spar Citylift Girona ja sap quins seran els seus rivals en la tornada, després de tres temporades, a l’Euroleague Women. Aquest matí, a les 12 hores, s’ha realitzat el sorteig de la fase de grups a Munic.

Les d’Eric Surís s’estrenaran a la competició el dia 16 d’octubre davant Fenerbahce a Istambul i repetiran jornada a camp contrari també en la 2a jornada davant el Lyon ASVEL, al qual les gironines van eliminar en els quarts de final de l’Eurocup 18-19. El primer partit a Fontajau no arribarà fins a la 3a jornada; serà el 30 d’octubre davant el Sopron, semifinalista de la passada edició. L’Spar Citylift tancarà la fase regular de grups el 26 de febrer davant el BLMA Montpeller o Olympiacos, en funció del guanyador de la fase prèvia.

La sort ha enquadrat a les gironines en el grup B, format pel Dynamo Kursk, el Fenerbahce, Sopron BasketFamila Schio i Lyon ASVEL i que es completarà el 2 d’octubre un cop disputades les eliminatòries prèvies entre el Botas SK/Arka Gdynia i el BLMA/Olympiacos.

Cayetano Pérez, en declaracions, ha valorat el sorteig des de Munic: “És un grup potent, hi ha molt de nivell. L’avantatge és que tenim desplaçaments relativament còmodes. Fontajau podrà gaudir de bàsquet femení de molt nivell. El fet de tenir tota la nostra afició donant suport ens farà créixer sobre la pista. Pel club, el fet d’estar en un sorteig entre els millors equips d’Europa, és un orgull. Demostra el nostre creixement i esperem ser-hi molts anys.”

Attachment