DISPONIBLE LA SAMARRETA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

DISPONIBLE LA SAMARRETA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Any rere any, l’Spar Girona segueix impulsant el seu compromís amb la igualtat de la dona. I és que és gràcies a les primeres dones que ho van aconseguir que el nostre conjunt continua fent camí com a un dels principals clubs femenins. És per tot això que aquest 8 de març a totes aquestes referents us volem recordar i reivindicar.

En motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Spar Girona està treballant en un seguit d’accions pel partit del diumenge 6 de març (18:05 h) contra el Tenerife amb el hashtag #DonesMoltFetMesPerFer per commemorar aquest dia i fer un reconeixement a la dona.

Samarreta del Dia Internacional de la Dona

Les jugadores de l’Uni Girona disputaran el partit amb una equipació totalment violeta. No obstant això, les jugadores no seran les úniques que vestiran aquest color, i és que un dels objectius del club és vestir el Pavelló Municipal Girona-Fontajau de violeta.

La Samarreta del Dia Internacional de la Dona, d’edició limitada, tindrà un preu especial de només 30 €. Per aconseguir la samarreta podeu consultar l’apartat botiga de la nostra pàgina web www.unigirona.cat.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres telefònicament al 696 798 759 (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h).

*Si es vol la samarreta pel partit del dia 6 s’ha de fer la comanda abans del 27 de febrer.

Attachment