DURA DERROTA ALS QUARTS DE FINAL DE LA COPA DE LA REINA

L’Spar Girona ha caigut en els quarts de final de la Copa de la Reina contra un gran Movistar Estudiantes. Les madrilenyes s’han fet fortes a la segona part, superant-nos per 49 a 70.

Màxima igualtat
Sense Magarity i sense Giedre, el Movistar Estudiantes ha focalitzat gairebé tots els atacs a dins la zona i, en conseqüència, s’ha fet fort des de la línia personal (7 a 11). No obstant això, amb el pas dels minuts i el domini del rebot les gironines han imposat un parcial de 5 a 0 liderat per Ainhoa López (12 a 11).

En el segon quart, Camilión ha estat la primera en atacar (14 a 15), però a diferència del primer parcial, en el segon ha estat l’Spar que ha aprofitat l’encert des de la personal (22 a 19). Tot i el temps mort de l’Estu, els tirs de Tolo i la cistella d’Ygueravide ha situat a l’Spar a quatre punts, però els errors finals han donat una oportunitat a les madrilenyes (26 a 26).

Els addicionals de l’Estudiantes
El pas per vestidors no ha canviat la dinàmica de l’enfrontament, però el lideratge de Méndez i Whittle, amb l’encert també en els tirs addicionals, han portat a les blaves a dominar el tercer quart (37 a 43). Tot i el temps mort de l’Uni, una acció de Mawuli ha situat a l’Estudiantes a 8 punts (37 a 45).

En dinàmica ascendent, el lideratge de Massey i Whittle (11 punts i 17 punts), sumat a la poca rotació de l’Spar, han condemnat qualsevol possibilitat de victòria i l’Spar ha caigut per 49 a 72 en els quarts de final de la Copa de la Reina.