EL GALATASARAY S’IMPOSA A FONTAJAU (SPAR GIRONA 55 – 69 GALATASARAY)

L’Uni Girona no ha pogut superar el Galatasaray a Fontajau. Tot i el bon inici de l’Spar, les turques s’han mostrat sòlides en defensa, aconseguint superar al nostre conjunt gràcies al Pick & Roll (55 a 69).

L’Spar Girona, focalitzat en tancar el rebot, s’ha fet amb el domini inicial del partit amb una gran Rebekah Gardner. La pressió defensiva ha tingut el seu efecte en el joc ofensiu de l’Uni i les d’Alfred han aprofitat les transicions ofensives ràpides de Kennedy Burke (10 a 2). No obstant això, Krajisnik ha aproximat a les visitants en el marcador amb un 2+1 i un bon ganxo sota cistella (10 a 9). Tot i una bona jugada de Giedre per Binta, Gulcan no ha perdonat des de la llarga distància. Seguidament, Krajisnik ha tornat a fer sang des de la zona, avançant per primer cop a les turques (12 a 14). Un triple i un tir de mitja distància de Williams ha posat la màxima del primer quart, i és que les turques no han desaprofitat el seu bon moment per allunyar-se (13 a 23). La reacció de Reisingerová ha aproximat de nou a les nostres, però finalment un tir a la botzina de Bilgic ha tornat a posar el +10 (17 a 27).

En l’inici del segon quart, el Galatasaray ha continuat augmentant la seva renda des de la personal (18 a 30). Finalment, amb ganes de tornar al partit, el nostre entrenador ha demanat temps mort després d’una cistella de Steinberga (20 a 34). La reacció no s’ha fet esperar i Rebekah Gardner, amb un gran moviment, ha anotat sota cistella (22 a 34). Però si les coses funcionen han de continuar i el Galatasaray ha seguit abusant del Pick & Roll, destacant l’actuació de Krajisnik (11 punts, 22 a 39). Amb ganes de canviar la dinàmica, Kennedy Burke ha despertat a les gironines, que en un tancar i obrir d’ulls ha anotat dues cistelles consecutives (26 a 39). Seguidament, Laia Palau ha assistit a Burke i els tirs lliures de Rebekah Gardner han obligat a l’entrenador visitant a demanar temps mort (32 a 42). La pausa ha reactivat a les turques i Williams i Krajisnik han posat el -15.

Tot i els primers punts del Galatasaray, l’Spar Girona ha començat el tercer període amb la mirada posada a la remuntada: Binta Drammeh, Julia Reisingerová i Rebekah Gardner han retallat distàncies en el marcador gràcies als tirs a dins la zona (38 a 50). La mateixa Gardner no ha fallat des de la personal i a falta de 5 minuts, l’Uni s’ha posat a només 8 punts gràcies a una assistència de Kennedy Burke per Reisingerová. El temps mort ha fet respirar al conjunt visitant i de la bona mà de Williams ha tornat el +10. En el tram final del tercer quart, els dos equips s’han ofuscat en atac, destacant l’última jugada de Laia Flores: la mataronina ha recuperat una gran pilota per anotar l’entrada (48 a 57).

Amb Fontajau deixant-se la veu animant a les jugadores, l’Spar Girona ha començat l’últim assalt amb la directa posada. Pressionant per tancar la zona, els primers atacs han sigut efectius i Reisingerová i Flores no han perdonat (52 a 59). Tot i la cistella de Krajisnik, un rebot ofensiu de Burke ha acabat amb  2+1, encenent les alarmes del conjunt visitant. Però amb el cansament final, els dos equips han començat a fallar les seves oportunitats i, finalment, una cistella de Steinberga ha posat el -11. Amb el partit decidit, el Galatasaray s’ha imposat per 55 a 69.