Els efectes del Coronavirus -Covid-19- en els propers compromisos de l’Spar Citylift Girona

Els efectes del Coronavirus -Covid-19- en els propers compromisos de l’Spar Citylift Girona

L’anada dels quarts de final de l’Eurocup Women que s’havia de disputar a Venècia dijous 12 queda ajornada. Els partits de competició espanyola seran a porta tancada fins a nova ordre.

El partit programat aquest dijous, 12 de març, a les 19.30 h. corresponent als quarts de final de l’Eurocup Women queda o -i actualment sense data determinada-, segons ha comunicat el cap de competicions de la FIBA al club aquesta mateixa tarda.

La decisió està basada en l’actual situació a Itàlia amb les múltiples restriccions pels diferents governs territorials d’Itàlia i del Veneto en particular, on s’han suspès totes les competicions fins el 3 d’abril de 2020.

La data del partit, segons la FIBA, es decidirà després de consultar amb els clubs, les respectives federacions nacionals i les autoritats governamentals.

Avui el club també ha rebut un comunicat de la Federació Espanyola de Basquet fent referència a la restricció de l’entrada d’aficionats als recintes esportius de les diferents competicions que organitza, entre elles, la Liga Femenina Endesa. Al comunicat cita textualment que:

Mediante el presente email os hacemos llegar la nota informativa remitida por parte del Consejo Superior de Deportes en relación a la celebración de todas las competiciones y eventos deportivos profesionales y no profesionales, de ámbito estatal e internacional, a puerta cerrada.

En este sentido, los encuentros de las competiciones LF Endesa, LEB ORO, LF2, LEB Plata y EBA deben celebrarse a puerta cerrada.

En relación con este extremo, exclusivamente se permitirá el acceso a los pabellones a los miembros de los equipos, entendiendo como tal a los jugadores/as y al cuerpo técnico, así como al equipo arbitral, oficiales de mesa y estadísticos, personal sanitario necesario, personal de comunicación de cada club, empleados de las instalaciones y el personal federativo autonómico correspondiente, todos ellos debidamente acreditados. En último término se permitirá el acceso al personal imprescindible para la retransmisión de los encuentros.”

Aquesta restricció serà efectiva fins que les autoritats ho creguin convenient. El club lamenta els problemes ocasionats als seus aficionats i abonats per aquesta situació.

 

 

Attachment