Esforç recompensat en forma de classificació (Spar Citylift Girona 73 – 63 MBA Moscow)

Spar Citylift Girona 71 – 61 MBA Moscow

Després de 80 minuts de treball físic i mental, l’Spar Citylift Girona ha aconseguit endur-se una eliminatòria d’allò més complicada davant d’un MBA Moscow molt incòmode en gairebé totes les facetes del joc.

L’inici ha agafat amb certs dubtes en defensa a les gironines, que han vist com MBA aconseguia un parcial de 0-7 en els primers dos minuts. Les d’Eric Surís s’han sabut refer i canviar la tendència per posar-se per davant amb un 10-9 quan restaven 4 minuts per acabar el primer quart. L’equip ha sabut arribar amb l’avantatge de 19-13 al final del primer quart.

Bona sintonia del grup, que ha trobat en la connexió de Laia i Julia Reisingerova la manera de no deixar d’anotar en els primers compassos del segon quart. El pavelló de Fontajau, amb un ambient magnífic digne de les grans ocasions, ha ovacionat de valent a Bea Sánchez, que reapareixia tres mesos i mig després de la seva lesió a l’esquena. Tot i l’encert i la bona circulació de pilota, la bona estadística de les visitants des de la línia de tres punts no ha deixat trencar el partit en cap moment de la primera meitat, i al final de la qual s’hi ha arribat amb un 34-36.

A la represa la tònica ha estat semblant; tots dos conjunts han mantingut el pols agafat durant la primera meitat fins que l’equip gironí s’ha trobat molt més encertat en defensa, sabent collar l’atac rus i mantenint el ritme anotador, per aconseguir una diferència màxima de +15 -+13 en el global de l’eliminatòria- amb la qual s’ha arribat al final del 3r període -58-43-.

Al darrer quart semblava que MBA tornava a entrar al partit amb diversos triples, un joc més físic i enrocat durant molts minuts que han exigit el màxim a cadascuna de les peces de l’Spar Citylift, tot i que la perseverança i la fe en la bona defensa que s’estava realitzant fins al moment ha donat els seus fruits i l’eliminatòria s’ha quedat a Fontajau amb un 73-63.

Ara, l’equip s’enfrontarà a d’aquí a dues setmanes al KSC Szeksazard hongarès en l’eliminatòria corresponent a la ronda de 8. L’anada serà a Hongria, la tornada a Fontajau.