FAUSTINE PARRA FITXA PER L’SPAR GIRONA

FAUSTINE PARRA FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Faustine Parra perquè la base francesa defensi la samarreta del conjunt gironí durant la pròxima temporada.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Difícil de dir si l’opció que la Faustine jugui a LF Endesa a l’Uni Girona és un fitxatge o una renovació. El que sí que tenim clar, i donades les circumstàncies que van passar la temporada passada, és que ambdues parts teníem una espina clavada. Estem convençuts que la Faustine pot aportar moltíssim al primer equip i estem encara més convençuts que la Faustine és una jugadora que pot jugar perfectament a Lliga Femenina. Estem molt contents. És una jugadora que coneixem i amb moltes ganes de demostrar que aquest és un pas encertat”.

Parra arriba després de completar una gran temporada al GEiEG. La base va fer una mitjana de 13 punts, 3,1 rebots, 1,4 assistències i 10,4 de valoració per partit a la LF2.

Llicència Tordera
Faustine Parra, tot i que tindrà llicència amb el Tordera – UNI Girona de Copa Catalunya, estarà amb total dinàmica de l’Uni Girona. Per altra banda, Berta Ribas, anunciada el passat dilluns al Tordera, també treballarà diàriament amb el primer equip.

Attachment