Fontajau acollirà, diumenge, la final de la 30a Lliga Catalana Femenina 2018

Fontajau acollirà, diumenge, la final de la 30a Lliga Catalana Femenina 2018

afd91e47-68ed-45f2-b35a-f60f174f8762

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Àrea de comunicació, Federació Catalana de Bàsquet.

Spar CityLift Girona i Cadí La Seu seran els protagonistes, diumenge 7 d’octubre a les 19:30h, de la final de la 30a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina.

La Sala de Premsa del Pavelló Municipal Girona Fontajau ha estat l’escenari, aquest divendres 5 d’octubre, de la presentació oficial de la FINAL d’una XXX Lliga Nacional Catalana Femenina presentada enguany per Rodi Motor ServicesSPAR CITYLIFT GIRONA CADÍ LA SEU seran els protagonistes d’aquest matx que es televisarà en directe per Esport3. Les entrades per aquesta FINAL encara estan a la venda a koobin.com a 6 euros (click aquí).

La presentació ha comptat amb la presència i participació del Regidor d’Esports i Delegat Territorial a Girona de la Secretaria General de l’Esport, Pep Pujols; i del President de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; així com també de Francesc Xavier Santaló, Vicepresident de l’FCBQ i President de la Representació Territorial de Girona de l’FCBQ; del president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta; i l’entrenador i capitana de l’Uni Girona, Èric Surís i Rosó Buch.

L’amfitrió d’aquesta final serà el vigent campió de la competició: l’SPAR CITYLIFT GIRONA. El conjunt gironí entrenat per Èric Surís s’enfrontarà diumenge 7 d’octubre al CADÍ LA SEU que, dirigit per Bernat Canut, accedeix a disputar aquesta final després de superar a l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ per un ajustat 63-62 a l’eliminatòria prèvia disputada dimecres passat 3 d’octubre a Santa Coloma de Queralt.

A la darrera edició disputada a Reus, el conjunt gironí es va proclamar campió en superar al Cadí La Seu per un 63-71 i fer-se amb el seu 6è títol. En cas de reeditar victòria a la final, les gironines igualarien a l’Universitari Barcelona al capdavant del palmarès amb 7 títols, mentre que les de l’Alt Urgell es farien amb la seva 4a Lliga Catalana. Les de Sant Adrià de Besòs, per la seva banda, buscaran el seu primer títol en el seu segon any a la competició (consultar historial i palmarès).

Aquesta 30a Lliga Nacional Catalana Femenina compta amb Rodi Motor Services com a patrocinador principal, després de l’acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). La seu de Rodi Motor Services a Lleida va ser l’escenari, a principis de setembre, de la signatura d’aquest acord en un acte que va comptar amb la presència de Txomin Castilla, adjunt a direcció i responsable del departament de lleuger de Rodi Motor Services; i de Joan Fa, president de a Federació Catalana de Basquetbol.

Rodi Motor Services és una empresa del sector de l’automoció, líder a Catalunya i Aragó, que ofereix un concepte integral de servei, amb centres especialitzats en mecànica per a turismes, camions i motos, i solucions integrals en neumàtics per a tot tipus de vehicles.