FONTAJAU GAUDEIX D’UNA NIT MÀGICA

5.147 espectadors a Fontajau han xalat del millor bàsquet femení. L’Spar Girona s’ha imposat al Galatasaray per 77 a 64, aconseguint un +13 en el partit d’anada. Sandra Ygueravide, amb 15 punts, i Laura Peña, amb 14, han estat les màximes anotadores del partit. La mala notícia ha estat la lesió de Rebekah Gardner en el primer quart.

Sense Gardner
L’encert de Vanloo i la intimidació de McCovan han portat les turques a dominar els primers minuts (4 a 8). No obstant això, un triple d’Ygueravide ha encès Fontajau i Bertsch ha avantatjat a les nostres des del tir lliure (9 a 8). Però la pitjor notícia ha arribat ràpidament a Fontajau amb la lesió de Rebekah. Sense l’americana, les gironines s’han sostingut amb els punts de Magarity, fins que Smith, amb 8 punts, ha diferenciat per la mínima a les turques (21 a 22).

El bonus del Galatasaray
El triple de Mendy i el joc coral han diferenciat per poc a les gironines (26 a 22). A poc a poc, i amb moltes faltes personals de les visitants, l’Uni s’ha fet amb el control de partit (30 a 24). Però el Galatasaray, amb molt d’encert des de la llarga distància, ha aconseguit revertir la situació (triples de Vanloo i Abdelkader, 30 a 31). Amb el temps mort, les gironines han reaccionat de la millor manera i Peña ha castigat per partida doble des de la llarga distància. A més, els nervis visitants han condicionat al seu joc i l’Spar ha imposat el +6 al descans (40 a 34).

Festival des de la llarga distància
El pas per vestidors ha canviat la dinàmica ofensiva de les nostres, imposant-se en atac gràcies a l’encert des del triple. Primer ha estat Ygueravide (48 a 41) i després una gran ratxa de Peña (4 de 5 en triples de la catalana, 58 a 49). A més, una gran jugada d’Ainhoa ha posat el 60 a 49.

Fontajau entregat
Ja en l’últim quart, un triple de Peña  i una acció de Magarity han encès Fontajau. Seguidament, Magarity i Bertsch han tornat a castigar (68 a 55). El temps mort visitant no ha canviat la dinàmica gironina, i Ygueravide i Tolo han fet embogir Fontajau (73 a 55). De nou, el temps mort visitant ha buscat un efecte, i l’han trobat amb el triple de Hines-Allen (73 a 58). Íñiguez ha calcat estratègia i Tolo s’ha fet forta a dins la zona, però un altre triple de Hartley han obligat a reajustar a l’equip (75 a 61). Amb només un minut pel final, Vanloo ha convertit un tir lliure, i de nou, el nostre entrenador ha gastat l’última pausa. Una pausa que ha estat aprofitada per Ygueravide i contestada pel Galatasaray (77 a 64).