Gestió de les entrades del segon partit de la final de Lliga Femenina

fontajauple2

Ara fa gairebé un any, el passat 23 d’abril, l’Spar Citylift Girona aixecava a Fontajau la primera lliga espanyola de la seva història davant el Perfumerias Avenida de Salamanca en un pavelló ple a vessar amb més de 5.000 persones. La història es pot repetir, i el próxim diumenge 17 d’abril a les 20.00 h., el mateix rival visitarà Girona amb el mateix títol en joc. Enguany, però, i veient la gran resposta de l’afició en la final de la temporada passada, tornar a emplenar Fontajau s’ha convertit en un objectiu no només del club, sinó també de la ciutat i de la pròpia competició. Es per això que per evitar problemes, l’Uni Girona vol demanar la col·laboració de tothom per organitzar amb èxit aquesta nova final, i per tal que així sigui, que es segueixin els següents passos per aconseguir les entrades:

  1. Tots els abonats tindran accés lliure, garantit i gratuït al seu seient habitual. A més podran retirar dues entrades de forma gratuïta per a familiars o amics fins el dimecres 13 d’abril a les 20.00 h. Podran fer-ho a les oficines del club o contactant amb el correu info@unigirona.cat
  2. Es lliuraran un nombre limitat d’entrades gratuïtes a la zona de fons a les oficines de Citylift, als supermercats Spar de la ciutat de Girona i a l’Espai Gironès de Salt, Bauhaus Girona i Wala Girona, que estaran disponibles a partir de dilluns i fins que s’exhaureixin per tothom que les vulgui anar a recollir.
  3. Els clubs de bàsquet que ho sol·licitin a info@unigirona.cat també tindran destinades un número limitat d’entrades en zones concretes del pavelló. Se’ls hi faran arribar de forma gratuïta fins que s’exhaureixin, segons ordre de sol·licitud.
  4. La resta de localitats, numerades i amb seient garantit, es posaran a la venda al preu únic de 5 € independentment de l’edat, doncs a cada seient només hi podrà seure una persona per motiu de compliment de l’aforament màxim. Es podran comprar a la pàgina web i a les oficines del club.

L’accés a l’aparcament inferior de Fontajau serà exclusiu per a abonats i autoritats. Aquelles entitats, clubs i/o grups que arribin amb autobusos, hauran de sol·licitar una acreditació per tal de poder accedir a la zona d’aparcament habilitada per a aquests vehicles.
Es prega a tothom que respecti els seients reservats per abonats i entrades amb seient assignat.
Entrada limitada fins a exhaurir l’aforament.

Attachment