Girona serà la seu de la Copa de la Reina 2017

imatge-fontajau-copa

La Federación Española de Baloncesto ha comunicat aquesta tarda per escrit la designació de Girona i l’Uni Girona com a ciutat i club organitzador de la edició de la Copa de la Reina 2017.

El club se sent agraït per la confiança rebuda des de la FEB i comença des d’aquesta mateixa tarda la feina organitzativa per poder garantir que la pròxima edició de La Copa sigui tot un èxit.

També vol agrair el suport de les institucions i els patrocinadors per fer possible un projecte organitzatiu sòlid i que pogués competir amb la resta de candidatures.

L’Uni Girona destinarà tots els esforços per estar a l’alçada de l’esdeveniment i dels equips participants en aquesta edició, el Perfumerias Avenida, el Lointek Gernika Bizkaia, el Lacturale Araski, el CB Al-Qazeres Extremadura i l’Star Center Uni Ferrol, i les seves aficions.

Per últim, el club vol agtrair el suport imprescindible de la seva afició. Sense vosaltres no hagués estat possible! Gràcies per fer-nos costat ara i sempre, aquesta Copa és perquè la gaudiu amb nosaltres.

Uni Girona CB

Attachment