EMBALATGES GIRONA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

EMBALATGES GIRONA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Embalatges Girona, empresa que fabrica i distribueiix consumibles reciclats i reciciables, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip.

A l’acte de signatura hi han assistit, per part d’Embalatges Girona, Orlando Castellón, CEO de l’empresa, i Marc Espinal, director comercial. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip,  l’staff tècnic i la directora esportiva Laia Palau.

Orlando Castellón i Marc Espinal s’han mostrat satisfets de ser nous patrocinadors de l’Uni Girona. “Des de l’empresa, ens sentim molt identificats amb els valors del club. A casa nostra el bàsquet femení és un referent indiscutible. Esperem que la nostra aportació ajudi a aconseguir tots els èxits que es proposi”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa Embalatges Girona pel seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Embalatges Girona
A Embalatges Girona continuem innovant després de 20 anys d’experiència per aconseguir que els productes i maquinària d’embalatge siguin cada vegada més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Treballem amb materials tècnics d’última tecnologia i reconeguts distribuïdors de marques líders en el sector per poder oferir-vos les millors solucions del mercat.
A més, comptem amb una xarxa de postvenda i distribució pròpia per oferir-vos un servei integrat, personalitzat i el més important, de confiança.

Attachment