Gran victòria a Hongria i líders de grup a l’Eurocup Women

cronica-cegled-foto

Va ser un dijous fantàstic! Victòria contundent a la difícil pista del Celgèd hongarès (54-83) i liderat del Grup G, amb els avantatges que això suposa de cara a la següent fase de l’Eurocup Women. L’equip ha competit de manera brillant en aquesta lligueta inicial i ha acabat amb cinc victòries i només una derrota a la pista del Landes francès, que era el gran favorit. Enhorabona Spar Citylift Girona!

El primer quart ja va acabar amb un parcial que va demostrar que l’equip volia guanyar i endur-se el primer lloc del grup en el llarg viatge a Hongria. 6 a 26 ja era prou ampli per demostrar que les jugadores de l’Èric Surís anaven per feina. Intensitat, bona defensa i encert en atac van ser determinants per marcar les diferències i no baixar el nivell fins el descans, amb un ampli 25-51. I així fins al final, demostrant l’ambició i les ganes de passar a la següent fase com a primeres i amb l’esperança d’arribar lluny a l’Eurocup Women.

I ara, diumenge que ve, un partit molt especial a casa: derbi català contra el Cadí-La Seu i homenatge a les nostres exjugadores Anna Carbó i Noe Jordana al descans del partit, amb la retirada de les samarretes. Us esperem a Fontajau a les 7 de la tarda!