Helena Oma: “M’he sentit estimada per l’afició des del primer dia”

Helena Oma: “M’he sentit estimada per l’afició des del primer dia”

Foto: David Subirana

Helena Oma i l’Spar Girona han arribat a un acord per la rescissió del contracte de la jugadora. La terrassenca va demanar desvincular-se de l’entitat gironina i el club ha decidit facilitar la seva sortida.

A la roda de premsa d’aquest matí, Pere Puig ha repassat la trajectòria d’Helena Oma al club. “Ha tingut mala sort amb les lesions, però s’ha guanyat l’estima de tothom”. Respecte a la marxa de la terrassenca, el director esportiu destaca que “és norma d’aquest club no retenir la gent que vol marxar. Això és casa seva i sempre podrà tornar”. Puig també ha explicat que el mes d’octubre Oma va demanar la sortida coincidint amb el relleu a la banqueta, quan tornava de la lesió i per gaudir de minuts.

Després del torn de Pere Puig, la jugadora ha pogut acomiadar-se del club. “Marxo de la que ha estat casa meva durant gairebé cinc anys. Vaig arribar sent una nena i sense tenir clar què volia fer amb la meva carrera esportiva. He mirat de donar el meu cent per cent, estic molt agraïda de ser tant estimada.

Respecte al seu comiat, “marxar així potser no agrada a algunes persones, però els trens passen i si no els agafes potser no tens una altra oportunitat”.

La jugadora també s’ha vist agraïda d’haver defensat els colors de l’Spar Girona. “No tothom té la sort d’estar en un club com l’Uni, m’he sentit estimada per l’afició des del primer dia i ens tornarem a veure, és un fins aviat” s’acomiada”.

EL RELLEU

“No estem en condicions de portar cap relleu. La situació és molt perillosa, tot i la rebaixa en el pressupost a l’estiu la gent ho passa malament” apunta Pere Puig. El director esportiu també ha agraït l’esforç del patrocinador principal, Spar, i recordant que els petits col·laboradors o fonts d’ingressos derivades de la presència de públic a Fontajau o altres activitats que solia fer el club no poden ajudar a la precària situació econòmica de l’Uni.

Sobre la llicència per complir la quota de quatre de formació, “voldríem una jugadora efectiva, estem mirant com ho resolem, però en cap cas seria una jugadora professional”.

Attachment