Ibekwe i Spanou trien Girona

ibekwe-spanouDues de les peces importants de l’equip en la temporada passada, Ify Ibekwe i Artemis Spanou, han decidit acceptar la oferta de renovació de l’Spar Citylift Girona.

Artemis Spanou (1,88 m, 23 anys) va arribar a l’equip el setembre passat i des de bon principi va demostrar ser una de les aler-pivots amb més projecció del bàsquet europeu amb la seva classe a la pista. Arte és una jugadora treballadora i polivalent. Va ser peça clau en la primera part de la temporada i, tot i que una lesió al dit la va mantenir allunyada de les pistes unes quantes setmanes, també va ser crucial en les fases finals de la lliga. La grega va ajudar l’equip amb 10,3 punts, 6,2 rebots per partit i 12,7 de valoració.

Ify Ibekwe (1,89 m, 26 anys) va formar part de l’equip que va guanyar la Lliga Femenina el 2015 i va voler tornar a l’Uni per ajudar en el tram final de la temporada passada. Una lesió també la va deixar fora de la final de la lliga i l’americana es va quedar amb aquesta espineta clavada. Ify és potència, velocitat i qualitat. Una jugadora que marca diferències. En els 6 partits que va jugar aquesta temporada, Ibekwe va fer una mitjana de 20,2 punts i 7,8 rebots per partit i 21,8 de valoració.

Les dues jugadores han demostrat gran estima pel club i la ciutat rebutjant altres ofertes més altes i prioritzant seguir a l’Spar Citylift Girona per seguir creixent juntament amb el club.

#WelcomeBackHomeIfyAndArte #BenTornades

Attachment