Immobiliària Espígul esdevé patrocinador de l’Spar Citylift Girona

Immobiliària Espígul esdevé patrocinador de L’Spar Citylift Girona

Foto patrocini Espígul

Amb les ganes de seguir creixent com a club l’Spar Citylift Girona i la Immobiliària Espígul han establert un acord de patrocini favorable per ambdues parts.

Espígul és una immobiliària fundada l’any 1987 que, a mesura que han anat passant els anys s’ha consolidat com a Immobiliària líder dins el territori gironí a base d’esforç i treball en equip. Actualment l’empresa està formada per més de vint treballadors experts en el sector i amb la finalitat de satisfer els seus clients. Per això, tot client durant el trajecte que faci amb la immobiliària disposarà d’un assessor immobiliari que l’ajudi a prendre la millor decisió per ell.

Immobiliària Espígul se suma com a una empresa més que dóna suport al bàsquet femení del territori, fomentant la pràctica d’ell i els valors de l’esforç, perseverança, humilitat i cerca de la perfecció en el que ells s’hi veuen identificats igual que nosaltres.

Des del club lluitarem per assolir el màxim d’èxits junts possibles entre les dues entitats i, d’aquesta manera, seguir creixent per tenir un futur brillant.

Attachment