INFOSELF GROUP PRESENTA A KENNEDY BURKE

INFOSELF GROUP PRESENTA A KENNEDY BURKE

Serà la cinquena temporada que l’empresa tecnològica dóna suport al club.

Kennedy Burke ha estat presentada aquest matí a Fontajau de la mà d’Infoself Group, un dels patrocinadors principals del club. En l’acte de presentació hi ha assistit Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, Kennedy Burke, la nova incorporació de l’Uni, i Sònia Casademont, responsable de màrqueting d’Infoself Group.

Pere Puig s’ha mostrat satisfet per l’arribada de l’americana: “Des del club, amb el principi de temporada tan complicat, estem molt contents de l’arribada de la Kennedy. Estem molt agraïts a la jugadora que ha fet un esforç molt gran per arribar el més ràpid possible a Girona. No hi ha cap jugadora de la WNBA que hagi arribat tan de pressa en un equip d’Europa. El dimecres va ser un tast de què ens pot aportar. Una jugadora molt completa, sobretot en el rebot. Ens pot donar molt més. Estem segurs que farà una gran temporada a Girona i esperem que es pugui quedar molt de temps aquí”.

Per altra banda, Kennedy Burke, adaptant-se encara als nous horaris, s’ha sentit “molt ben rebuda. Si tinc preguntes tothom és molt amable. Estic molt contenta, no només en l’àmbit personal, sinó per l’equip, ja que podem fer una bona pinya. Estic molt emocionada per aquesta nova temporada”.

Una temporada d’alt nivell, i és que la jugadora americana participa per primera vegada a l’Euroleague Women: “Serà el meu primer any en un equip d’Eurolliga. Òbviament, la competició és exigent. A Itàlia no jugava a un equip de competició europea i ara, en un equip com l’Uni, l’exigència serà totalment diferent”.

Infoself Group seguirà un altre any

A l’acte s’ha aprofitat per presentar, un any més, l’acord de renovació entre Infoself Group i l’Spar Girona. Sònia Casademont, responsable de màrqueting de l’empresa tecnològica, ha valorat positivament el compromís de l’empresa amb el club: “Estem orgullosos de tornar a esponsoritzar aquesta temporada a l’Uni. És un honor presentar un fitxatge com el de la Kennedy. Els valors de l’Spar Girona estan molt alineats amb els nostres valors empresarials. Volem donar suport a l’esport femení gironí durant molts anys”.

Pere Puig també s’ha mostrat il·lusionat de la continuació de l’empresa: “Mentre a l’Uni hi hagi empreses que vulguin estar de la manera que hi està Infoself Group el club seguirà endavant. Quan hi va haver el Glòria, Infoself Group ens van demostrar molts valors, ajudant-nos a tornar a la normalitat”.

Sobre Infoself

Infoself Group, amb més de 25 anys de trajectòria empresarial, està format per un equip de treball ampli, majoritàriament procedent de l’àmbit informàtic i de les noves tecnologies. La plantilla d’Infoself Group compta amb més de 50 professionals, repartits a les 3 oficines que disposem: Girona, Olot i Barcelona, des d’on treballem diàriament per millorar els nostres serveis. Ens caracteritzem per ser un equip polifacètic, amb iniciativa i altament pendent de les tendències i processos innovadors.

Per construir un futur millor i ajudar a les empreses en el procés de digitalització, continuem captant les oportunitats que ofereix la tecnologia per oferir al client la millor solució segons les seves necessitats.

Attachment