Inici de lliga amb victòria clara

cronica-bembibre

L’Spar Citylift va començar dissabte amb victòria a la Liga Dia en guanyar el Club Baloncesto Bembibre per 71 a 53, en el partit disputat al pavelló de Magariños de Madrid en motiu de l’OpenDay. Les gironines ja van demostrar la seva superioritat en el primer quart en imposar-se per 20 a 13. Tot i el cansament acumulat de les jugadores, va ser una bona oportunitat per demostrar el potencial de l’equip després de la derrota de la Supercopa dos dies abans a la pista del Perfumerías Avenida.

Èric Surís va fer rotacions a l’equip per anar acoblant les jugadores i donar descans després del partit tan dur de Salamanca i el viatge a Madrid per la presentació de l’OpenDay. En general, l’Uni Girona va tenir fases de bon joc i de demostrar que ha de ser un ferm candidat a guanyar la lliga. El 42-26 del descans era evidentdel potencial d’un i altre equip i les gironines van saber mantenir les distàncies malgrat els minuts finals de relaxament.

La segona jornada de lliga tornarà a ser al mateix pavelló, ja que l’Spar Citylift juga dimecres contra Movistar Estudiantes, que torna a la Lliga Femenina.