Ivana Jakubcova s’incorpora a l’Spar Girona

Ivana Jakubcova s’incorpora a l’Spar Girona

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Ivana Jakubcova perquè la interior eslovaca defensi la nostra samarreta la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat el fitxatge. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge d’Ivana Jakubcova. És una jugadora eslovaca que els últims anys ha jugat a Itàlia. També juga amb la selecció. Jugadora interior, molt alta. Té molt bona mà, com totes les del seu país. Àgil per l’alçada que té i amenaça de tres i de tir exterior. Certa velocitat per córrer a la pista i intimidar els atacants amb la seva alçada. És la jugadora que dona rotació al cinc”.

L’Spar Girona 24/25 agafa forma amb la incorporació d’Ivana Jakubcova, que és la setena nova cara per a la pròxima temporada.

Sobre Ivana Jakubcova
Ivana Jakubcova  (197 cm i 29 anys) és una pivot nascuda a Bratislava (Eslovàquia). Experiència internacional, la pivot va participar en l’últim Eurobasket, fent una bona mitjana d’11 punts i 3,7 rebots.

Aquesta temporada ha jugat amb el Ragusa, de la lliga italiana, i ha fet una mitjana de 7,6 punts i 3,7 rebots en un total de 20 enfrontaments. Jakubcova també ha jugat a l’Angers francès, al Lublin polonès, al Lucca italià o al Piestanske d’Eslovàquia.

Attachment