JORNADA DEL 22 I 23 DE SETEMBRE

JORNADA DEL 22 I 23 DE SETEMBRE

SANT ADRIÀ 76 – 85 SÈNIOR A

Crònica-22i23-09-COPA CAT

Partit contra un equip que va començar pressionant molt tota la pista, aprofitant la seva rapidesa i volent imposar un ritme alt. L’inici va costar, però l’equip va saber asserenar-se i trobar els moments per córrer i llegir quan calia donar pausa.

Partit igualat fins al descans, on es va aconseguir parar els contraatacs del Sant Adrià amb un bon balanç i control del rebot. Després, l’equip visitant va agafar una lleugera avantatge amb algun tir obert i algun contraatac i va mantenir un marge al voltant dels 10 punts que va saber administrar fins al final per endur-se la victòria de la sempre complicada pista de Sant Adrià.

 

CB MORELLl 66 – 58 SÈNIOR B

Partit igualat des del minut 1, on els petits detalls com pèrdues de pilota i tirs lliures fallats van decantar la victòria local. Una vegada més l’experiència del rival i el fet de tenir una plantilla més llarga, van ser claus en el desenllaç del partit.

 

CBS BARÇA 42 – 65 JÚNIOR A

Desplaçament del Citylift Júnior A a la pista, sempre complicada, del Barça.

El GEiEG Uni va sortir concentrat i des de l’inici del partit va agafar un avantatge respecte el rival, que va mantenir durant els quaranta minuts de partit. Doncs, les barcelonines mai va tenir l’opció d’acostar-se al marcador..

 

UER PINEDA 45 – 43 JÚNIOR B

Partit de dues cares molt diferenciades: la 1ª part, on el Citylift Júnior B no ha pogut superposar-se a l’exigència física i duresa que el rival proposava. Cosa que ha permès a l’equip rival anar al capdavant del marcador durant els primers 20′; i la 2ª part, on amb un ritme molt més elevat i més agressivitat i compromís col·lectiu de les nostres ha permès remuntar el partit. Les gironines han tingut la possessió final per a guanyar el partit.

 

CBS BARÇA 60 – 51 CADET A

Partit força igualat el d’aquest dissabte entre el Citylift Cadet A i el CBS Barça A, malgrat que aquest últim sempre ha anat davant al marcador durant l’encontre. Això ho compensava el nostre cadet més amb voluntat que amb encert i joc atractiu, ja que les faltes de concentració s’anaven repetint fent que el rival pogués anar marxant al marcador fins els 9 punts finals, que no reflecteixen la diferència mínima a l’últim quart.

 

CADET B 72 – 34 OSONA TARONJA
Crònica-22i23-09-COPA CAT

Segon partit de lliga regular i segona victòria del Citylift Cadet B. Tot i les imprecisions típiques de principi de temporada, les noies del GEiEG Uni van aconseguir la victòria gràcies a una bona defensa a l’inici del partit. Això, unit al desplegament d’un atac fluït en transició va fer que el rival no pogués igualar el ritme del partit en cap moment.

 

CADET BLANC 86 – 36 AECAM

Les noies del Citylift Cadet Blanc van fer una primera part molt intensa, tan en defensa com en atac. L’encert en el llançament exterior va obligar a l’equip local ha haver d’obrir més la seva defensa, donant opcions a les gironines per anotar des de dins la pintura. Malgrat l’esforç i la intensitat de les jugadores de l’equip del maresme durant la segona part, no van ser suficients per acostar-se al marcador. Doncs, la bona gestió de les pèrdues de pilota juntament amb el control de rebot per part de les gironines, els hi va permetre sumar punts en situacions de contraatac eixamplant així les diferències en el marcador.

 

SANT ADRIÀ 85 – 76 INFANTIL A

Primer partit de temporada del Citylift Infantil A, a la sempre difícil pista del Sant Adrià. S’ha pogut veure un FSA molt més rodat que ha penalitzat els errors de les jugadores del GEiEG Uni. No obstant, l’infantil sempre s’ha mantingut a dins del partit fins al final, però els detalls i la superioritat física del rival han acabat marcant la diferència.

 

Attachment