Julia Reisingerová torna a l’Spar Citylift Girona

Julia Reisingerová torna a l’Spar Citylift Girona

La pivot txeca fitxa per dues temporades amb el conjunt gironí

Julia Reisingerová, la pivot que ja va formar part de la plantilla dirigida per Eric Surís la temporada 2018-19, torna a Girona després d’una temporada al Valencia BC.

Serà la segona etapa de Reisingerová amb el conjunt gironí, i en aquesta ocasió el seu compromís amb el club s’amplia fins a la temporada 2021-22. En la seva primera experiència al club, Julia va aconseguir el títol de lliga 2018-19, proclamant-se MVP de la final.

Nascuda l’any 1998 a la República Txeca i amb una alçada de 196 cm, Julia Reisingerová és una jugadora amb un gran talent, capaç de fer-se forta i jugar molt bé d’esquena sota la cistella, i a la vegada convertir-se en una amenaça exterior gràcies al seu tir de mitja distància.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Citylift Girona, ha volgut destacar que: “estem molt contents de poder anunciar aquest fitxatge. Va ser una jugadora clau per aconseguir el títol el 2019. Torna ja com una jugadora consolidada i amb molt de bagatge, tot i la seva joventut, per ser una peça clau en el nostre joc interior. Des que va marxar hem intentat anar fent passes perquè pogués tornar, i quan ho vam aconseguir ens en vam alegrar moltíssim. Comencem a posar una bona base per a la temporada 2020-21.”

Attachment