Kautec Solutions col·labora amb la campanya #JuntesEnsAixecarem

Kautec Solutions col·labora amb la campanya #JuntesEnsAixecarem

 

Kautec Solutions, empresa patrocinadora del club des de fa un bon grapat de temporades, ha volgut sumar-se a la campanya #JuntesEnsAixecarem. El seu objectiu és tornar la normalitat el club al més aviat possible.

El club vol agrair tots aquests anys de suport i fidelitat al nostre projecte, i valora enormement aquest acte de solidaritat.

Com bé sabeu, a l’Uni Girona CB estem patint els devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau el passat 23 de gener. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), així com també ha compromès seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

Per aquest motiu, el club va fer una crida apel·lant a les riuades de suport i a la solidaritat que ens han estat arribant des de diferents sectors (ciutadans, empresarials i institucionals). Ens hem alçat moltes vegades i ara, amb l’ajuda de tots, ho tornarem a fer!

Attachment