KELSEY MITCHELL ÉS PRESENTADA A LA BOTIGA DE PARLEM DE L’ESPAI GIRONÈS

KELSEY MITCHELL ÉS PRESENTADA A LA BOTIGA DE PARLEM DE L’ESPAI GIRONÈS

Mitchell arriba procedent de les Indian Fever. Aquesta temporada ha acreditat 18,2 punts en 40 partits.

Kelsey Mitchell ha estat presentada com a jugadora de l’Spar Girona a la nova botiga Parlem de l’Espai Gironès. Sònia Casademont, Responsable de Màrqueting d’Infoself -Parlem Empreses, ha inaugurat la roda de premsa: “Des de Parlem estem molt orgullosos de patrocinar l’Uni Girona aquesta temporada i de presentar a Kelsey Mitchell a la nova botiga de Parlem de l’Espai Gironès”. Casademont ha recordat que “tothom que hagi renovat l’abonament i es canviï a Parlem (qualsevol tarifa) tindrà un abonament addicional de temporada”.

Seguidament, Laia Palau ha donat la benvinguda a la nova jugadora de l’Spar i ha destacat que “per nosaltres és la cirereta de l’equip. Tenim molta capacitat dins la plantilla. Té una capacitat amb molts de punts, killer, poques jugadores hem vist amb el seu talent”. La directora esportiva té clar que Mitchell arriba amb el cartell d’estrella de la WNBA. “És un tipus de jugadora que d’aquest nivell d’anotació, d’incidència en el joc. N’hem tingut poques en aquest equip”.

La jugadora nord-americana, que va debutar el passat dissabte a Fontajau, va tenir “molt bones sensacions en el primer debut”. No obstant això, Mitchell tot just s’està adaptant a l’equip. “Aquí hi ha gent que porta molt de temps i crec que el que em toca és seguir-les i adaptar-me a poc a poc al joc”.

Respecte als objectius de la jugadora, Kelsey té ganes de “créixer i aportar a l’equip. Personalment, tinc ganes de saber com és el bàsquet d’aquí, la cultura i la ciutat. Vull entendre el joc europeu”.

Attachment