Kristina Alminaite i Ainhoa López, a la presentació 6è Banyoles Dragon Boat Fest

Kristina Alminaite i Ainhoa López, a la presentació 6è Banyoles Dragon Boat Fest

dragonboat-presentacionLes jugadores de l’Spar Citylift Girona, Kristina Alminaite i Ainhoa López, van assistir a la presentació de la sisena edició del Banyoles Dragon Boat Fest, festival de regates col·laboratives per a empreses i grups que organitzen el Club Natació Banyoles i Dragon Boat Emotions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el Patronat Turisme Girona Costa Brava.

Per participar en aquest divertit i emocionant esdeveniment no cal cap coneixement previ en regates ni rem i es obert a tothom que vulgui gaudir d’ una fantàstica jornada amb un munt de propostes per passar-ho molt bé. Podreu trobar més informació a informar a: www.dragonboatemotions.com al correu electrònic info@dragonboatemotions.com o al telèfon 972 58 06 39.

A més a més, els aficionats i empreses col·laboradores de l’Spar Citylift Girona tindràn la oportunitat de participar el pròxim 13 de maig en el Festival Dragon Boat de Banyoles. Aquell qui s’apunti a la categoria de l’Uni Girona, formarà embarcacions amb altres seguidors de l’equip formant tripulacions que les representin i optant als diversos premis de la categoria.

Attachment