Kristina Alminaite, la més gran de l’Spar Citylift Girona

KRISTINA-500L’Spar Citylift Girona completa el seu joc interior i la plantilla per la temporada 2016/2017 amb el fitxatge de Kristina Alminaite. La lituana de 25 anys serà la jugadora més alta que mai hagi vestit la samarreta de l’Uni Girona, amb els seus 2,05m. d’alçada. Kristina és una jugadora que destaca per la seva habilitat a prop del cèrcol, anotant, rebotejant i intimidant a l’hora de fer taps.

Alminaite és internacional amb Lituania i compta amb experiència a Euroleague i Eurocup. Va formar part de la selecció que va guanayar l’Europeu U18 el 2008 i ha estat peça fixa als combinats nacionals, passant pel Mundial U19, l’Europeu U20 i totes les convocatòries sèniors des de llavors. En competicions de club, al seu país ha guanyat 4 lligues i 3 copes i hi juga a la màxima divisió des del 18 anys.

Amb aquesta última incorporació, l’Spar Citylift Girona de la 2016/2017 comptarà a la pista amb Noemí Jordana, Rosó Buch, Júlia Garriga, Leonor Rodríguez, Ainhoa López, Helena Oma, Haley Peters, Ify Ibekwe, Artemis Spanou, Sofia Silva i Kristina Alminaite.

#benvigudaKristina #lamesgran

 

Attachment