La defensa dóna la primera victòria europea a un Spar Citylift encara en proves (Spar Citylift Girona 48 – 39 BLMA)

Spar Citylift Girona 48 – 39 BLMA

Palamós ha estat testimoni del primer test europeu per a l’Spar Citylift Girona que, en només tres dies, s’enfrontarà al Cadí La Seu en la Final de la Lliga Catalana. BLMA, botxí de les gironines en les passades semifinals d’Eurocup, tenen l’important repte d’assolir la classificació definitiva per a la fase final de l’Eurolliga; per ser-hi hauran de superar l’eliminatòria prèvia davant Olympiacos.

El matx ha començat imprecís de tots dos equips que, encara en pretemporada, han notat estar a la fase inicial de la temporada. A l’equador del primer quart, les gironines han sabut trobar la bona circulació de pilota per acabar el dominant, a la mitja part, amb un 30-18 al marcador.

Les forces s’han anat igualant i, tot i no trobar la precisió en diferents aspectes, han regnat les bones defenses i que han aconseguit deixar el marcador final en un 48-39, amb una embranzida final de les franceses al quart període on com ha comentat l’entrenador Eric Surís, s’ha notat el poc rodatge de l’equip en la segona setmana de pretemporada.

En l’apartat del filial segueixen els debuts de les vinculades; avui ha estat el torn de Laura Méndez, Laia Moya i Júlia Soler – la darrera amb més de 10 minuts en pista -. Les tres jugadores del Citylift GEiEG-UNI de Lliga Femenina 2 han disputat el seu primer partit del curs amb la primera plantilla un cop aterrades, fa tan sols 3 dies, de Geòrgia.