La lliga catalana s’en va cap a Girona (Cadí La Seu 46 – 66 Spar Citylift Girona)

Spar Citylift Girona 46 – 66 Cadí La Seu

El primer títol oficial de la temporada ja és camí de Girona. En una curta pretemporada per a tots dos conjunts, han estat les gironines qui s’han endut el primer derbi de la temporada 2019-20.

L’inici de la final de la Lliga Catalana ha estat intens a tots dos costats de pista. L’Spar Citylift Girona ha sabut començar dominant en el marcador, trobant bones situacions de tir i anotant amb certa fluïdesa. La connexió entre les jugadores exteriors i interiors ha funcionat des del començament.

Amb un 9-20 al primer quart, les visitants han volgut marcar la tendència en una pista sempre complicada. L’encert anotador ha sigut una constant també en el segon període, on l’equip ha assolit un avantatge màxim de 22 punts. L’aspecte defensiu també ha estat un punt clau per començar a trencar el partit i deixant un marcador al descans de 22-44.

Al tercer quart l’equip gironí ha viscut més del tir exterior i ha sabut mantenir la renda aconseguida en la primera meitat per no fer perillar el títol. L’intercanvi de cops ha estat la tònica d’uns dos últims quarts, on les forces s’han igualat però l’equip ha sabut mantenir-se dins del partit en tot moment per acabar enduent-se el partit per un 46-66.

El filial ha seguit tenint representació, com en tota la pretemporada, i és que l’equip ha acabat amb 4 jugadores a pista del Citylift GEiEG Uni: Bagaria, Méndez, Moya i Soler. Amb aquest ja són 8 els títols de lliga catalana que acumula l’Spar Citylift Girona, que es converteix en el club que més vegades ha aixecat aquesta copa.