La Lliga Catalana torna a ser nostra

campiones_lligacat

Hem tornat a guanyar el trofeu de la Lliga Catalana en vèncer el Sedis Bàsquet Cadi La Seu per 63-71 en la final disputada a Reus. L’Spar Citylift Girona ja té sis Lligues Catalanes de les vuit que s’han disputat fins ara. La final va ser molt disputada i les jugadores d’Èric Surís no van poder superar el rival fins els darrers 3 minuts. Astou Traoré, la Reina d’Àfrica, va ser nomenada MVP de la final. Amb la celebració del títol, Cayetano Pérez, president de l’entitat, va anar al vestidor per felicitar la plantilla.

Un partit per anar millorant la compenetració de l’equip i anar agafant el ritme de competició, amb un rival que va plantar cara cada vegada que juga contra l’Spar Citylift Girona. Al descans ja va acabar amb un resultat molt igualat: 30-32 i al final del tercer període era de 48-49. Al final, la nostra experiència i qualitat va ser determinant per guanyar el títol, tot i que encara queda molt per millorar.

Una victòria per agafar moral de cara la final de la Supercopa a la pista del Perfumerías Avenida (dijous que ve) i el primer partit de lliga de dissabte vinent contra el CB Bembibre, que es jugarà a Madrid en el format Open Day.