LA PRÈVIA | FAMILA SCHIO – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | FAMILA SCHIO – SPAR GIRONA

L’equip viatja a Itàlia (19.30 h) per intentar estrenar-se en l’Eurolliga 21-22.

Per tercera temporada consecutiva, l’Spar Girona i el Famila Schio es veuran de nou les cares a l’Euroleague Women. A diferència del nostre començament a causa de les baixes, davant tindrem un equip amb un fantàstic debut. I és que les italianes no només van fer els deures a la prèvia de l’Euroleague -eliminant al València i el Bourges-, si no que també es va imposar al Basket Landes.

UN EQUIP ACTUALITZAT

L’entrenador rival, Dikaioulakos podrà comptar amb tot el grup de jugadores. El passat diumenge Charli Collier va debutar amb les files del conjunt italià amb un doble-doble davant el Moncalieri. Kim Mestdagh també va disposar de minuts.

A més, l’Schio també recupera a Sandrine Gruda, que tot i que no va jugar el passat diumenge, estarà disponible per aquesta segona jornada. “Estic feliç de veure que m’he recuperat bé. Sóc optimista de cara al futur”, va destacar la francesa a la prèvia de l’equip rival.

La pivot també va parlar de la passada de l’Eurolliga, edició que les italianes van quedar eliminades a fase de grups per l’Uni Girona. “Comencem de zero. El Girona en els últims anys ha sigut un gran rival, però ara, tal com arribem nosaltres, és diferent. No hem de mirar el passat”.

CANVIAR LA DINÀMICA

Després de perdre el passat diumenge contra el Campus Promete, la segona entrenadora Laura Antoja va comparèixer davant els mitjans per fer la prèvia contra el Famila Schio.”Ha sigut una setmana molt complicada. La reacció existeix i hi ha una inseguretat, ràbia i ganes de solucionar aquesta situació. Ens hem reunit i volem construir. Volem retrobar-nos amb la confiança per tornar a guanyar, a tenir bons resultats i bona imatge. Treballarem tots junts cap a una direcció”.

Schio és un rival molt complicat. A sobre juguem allà. Va eliminar el València a la prèvia. Estan jugant un bàsquet molt sòlid gràcies a un equip que es coneix des de l’any passat, afegint peces per ser millors. Gruda, Sotana, Laksa… és un equip que haurem d’estar molt bé per créixer”, finalitzava Antoja.

RODA DE PREMSA

Attachment