LA PRÈVIA | MOVISTAR ESTUDIANTES – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | MOVISTAR ESTUDIANTES – SPAR GIRONA

Aquest dissabte a les 19:30 h  tindrà lloc la jornada 12 de la LF Endesa. El partit s’emetrà per Canal Feb.

Sense temps per descansar, l’Spar Girona ha viatjat de Sopron a Madrid -sense passar per Girona- amb l’objectiu d’aconseguir la victòria a la pista del Movistar Estudiantes. En cas de superar al conjunt madrileny, les nostres jugadores obtindran el bitllet per a la Copa de la Reina.

Per aquest partit, Alfred Julbe no podrà comptar amb les jugadores Michaela Onyenwere, María Araújo i Frida Eldebrink.

EL RIVAL

Tot i que el Movistar Estudiantes va començar malament la seva segona temporada a la LF Endesa, el conjunt madrileny arriba amb una dinàmica molt positiva, i és que les d’Alberto Ortego Garcia arriben al partit de la jornada 12 amb 4 victòries consecutives, el millor balanç de la competició -empatats amb el Gernika Bizkaia-.

Ocupant la setena posició de la lliga, el conjunt madrileny compta amb jugadores de molt talent, destacant per ser molt sòlides tant a l’interior com a l’exterior.

Laura Quevedo és la principal arma ofensiva d’Alberto Ortego, i és que l’aler fa una mitjana de 13,2 punts per partit amb bones estadístiques de tir. També s’ha de destacar a la pivot Nadia Fingall (9,3 punts i 6,4 rebots).

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“És un equip molt dur. Aquest any continua amb la dinàmica de l’any anterior. Tenen un equip molt equilibrat i tiradores molt bones, com la Laura Quevedo. Hem de seguir amb la mateixa línia de Sopron”, va destacar la base Laia Flores.

 

Attachment