LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BAXI FERROL

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BAXI FERROL

Després d’una gran campanya a la LF2 i guanyar-se el bitllet per tornar a la màxima competició continental, el Baxi Ferrol arriba a Fontajau per disputar un duel descafeïnat. Les de Lino López arriben a Girona ocupant l’última posició de la lliga i matemàticament descendides. D’aquesta manera, les blaves jugaran la temporada vinent la Liga Femenina Challenge.

No obstant això, després del partit a Saragossa Laura Antoja declara que “encarem aquest partit amb l’obligació de guanyar. La màxima serietat possible i tirar endavant els partits que és la nostra obligació d’aquí fins al final”.

Sobre el Baxi Ferrol
És un equip que han jugat molt “a potenciar el tir de tres i a la velocitat i agressivitat de les seves petites”, valora la segona entrenadora. A l’equip de Lino López destaquen jugadores com l’ala-pivot Taylor Sue Koenen (14,2 punts, 7,5 rebots i 15,4 de valoració per partit), la pivot Jenna Linn Allen (9,6 punts, 4,5 rebots i 8,7 de valoració per partit) o l’aler Natalia Rodríguez, de només 23 anys (9,6 punts, 4,1 rebots i 10,3 de valoració per partit), que aquest any ha estat nominada al premi “jugadora revelació” de la LF Endesa després d’una gran campanya a la màxima categoria.

Al partit d’anada que tancava l’any 2021 l’Spar Girona es va imposar per 64 a 94 gràcies al treball defensiu de tota la plantilla, imposant-se des d’un bon començament.

La Llibreta del partit
“Nosaltres hem d’estar preparades. Sempre que jugues contra qualsevol equip, respecte màxim, sortir al 100% i que no hi hagin sorpreses”, expressa la segona d’Alfred Julbe.

Respecte a les baixes, Antoja anuncia que “recuperem a la Binta Drammeh i llavors tenim a la Frida i a la Rebekah cada vegada més a prop”.

Attachment