La Prèvia | Spar Girona – Cadí La Seu

La Prèvia | Spar Girona – Cadí La Seu

Després de l’aturada FIBA, l’Spar Girona torna a la Lliga Femenina Endesa. La jornada 24 arriba carregada d’emocions, i és que el proper rival del conjunt gironí serà el Cadí La Seu. “Tots els duels que es puguin produir a qualsevol nivell, però sobretot en professional, tenen uns cúmuls -del passat o anys anteriors- com és el cas del Cadí i de l’Spar Girona. Aquests dos clubs ja fa anys que són els tòtems del bàsquet català a la competició estatal”, destaca Alfred Julbe sobre el derbi.

Davant tindrem un rival que va arribar a l’aturada FIBA amb molt bones sensacions, superant a tot un Movistar Estudiantes al Palau d’Esports i sumant la desena victòria a la lliga (novenes a la classificació).”Valorar la Seu pel seu nivell màxim. Saber que poden donar un plus pel fet que sigui aquest derbi. Per altra banda, si veiem els resultats de l’última jornada, els equips a la segona volta han millorat bastant. És el cas de l’equip de La Seu d’Urgell, valora el nostre entrenador.

Tot i arribar amb bones sensacions, l’Spar Girona ha tingut dificultats per recuperar a les jugadores. De fet, l’americana Chelsea Gray serà baixa. Pel nostre tècnic, “aquesta aturada trenca el ritme. Ens el trenca a tots. Són uns condicionants que té tothom. Tenim la particularitat que la Chelsea resta -que està intentant entrar a l’equip americà pels jocs olímpics- i ho haurem de compensar d’una altra manera”.

El partit contra el Sedis inaugurarà un mes de febrer caòtic. Un mes que destaca per competir dos cops per setmana -per recuperar els partits ajornats per Covid-19. “El calendari és dur. S’acumulen els partits i els partits endarrerits -per tema de covid- es col·loquen on poden. Hem de desenvolupar fórmules d’entrenaments diferents per adaptar-nos i canviar el xip ràpidament. No tenim queixa, és el que hi ha. Tenim la sort de ser un segment professional que encara pot treballar quan molta gent no ho pot fer”, finalitza Julbe.

El partit es disputarà dijous 11 de febrer a les 19:00 hores al Pavelló de Fontajau a porta tancada i serà retransmès per Esport3 i Canal FEB.

Attachment