La Prèvia | Spar Girona – Durán Maquinaria Ensino

La Prèvia | Spar Girona – Durán Maquinaria Ensino

El dimecres passat, el nostre conjunt va viatjar a Bembibre per disputar el partit ajornat contra l’Embutidos Pajariel Bembibre. L’últim matx de la jornada 8 va significar la primera victòria de l'”era Julbe“. No obstant això, el nostre conjunt ha patit de valent per tornar a casa, i és que la nostra tornada va sofrir per fer-se efectiva: es va cancel·lar el nostre vol i vam carregar més hores de les ja acumulades.

Tot i això, les notres ja s’ha entrenat aquest matí amb total normalitat. Demà a les 19:30 h, l’Spar Girona rep el Durán Maquinaria Ensino (partit de la jornada 10). Les de Lugo ens poden posar en problemes gràcies al bon estat de forma en la direcció d’Aleksandra Stanacev (4.6 assistències per partit) o la bona mà de Merrit Hempe (17,1 punts i 64,7% de tirs de 2), tot i que aquesta última té alguna molèstia i podria disposar de menys minuts.

L’Spar Girona arriba amb bones sensacions. Sonja Vasic va dominar l’anterior partit contra el Bembibre i amb 14 punts, 11 rebots i 20 de valoració va entrar al cinc ideal de la jornada 8. Veurem com Alfred Julbe planteja el aquest matx. El nostre entrenador pot tornar a fer una rotació llarga i plantejar moments de partit amb el denominat ‘small ball’ (amb Laia Palau i Chelsea Gray) o amb alçada a la pintura (Amb Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene).

Cal destacar que Helena Oma podria seguir amb minuts. En el passat matx, la terrassenca va debutar a la Lliga Femenina Endesa i  es va estrenar a la categoria reina amb un triple.

Attachment