LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

El partit s’emetrà a les 19:00h pel Canal Feb (02/03/2022).

Setmana de recuperació. I no només parlem de partits ajornats, que és el cas de la següent jornada (partit corresponent a la jornada 16 de la LF Endesa), sinó de recuperar sensacions després de caure a Fontajau contra el Basket Landes i de perdre per només 3 punts contra l’Spar Gran Canaria.

“En la temporada sempre hi ha moments d’alts i baixos que normalment s’ajunten. Però no ens oblidem que aquest equip s’està construint amb les 12 jugadores que som i ho estem fent ara, al mes de febrer. És difícil per tothom adaptar-nos a aquesta situació, ja que l’estructura de l’equip canvia molt. Totes les situacions fan que ens trobem en aquest moment de canvi i inestabilitat. Queden partits a casa, així que és un bon moment per construir”, destacava la capitana de l’Spar Girona Laia Palau sobre els dos enfrontaments perduts consecutivament.

Anàlisi del rival

Tot i superar al Kutxabank Araski per només 4 punts en la jornada 1 de la LF Endesa (63 a 67), la situació ha canviat radicalment per a ambdós equips. I és que tant el conjunt basc com les gironines presenten moltes modificacions (destacant el gran nombre de jugadores que tindrem disponibles per a aquest matx).

No obstant això, les de Vitòria arriben a Fontajau amb la moral alta, ja que en l’última jornada les verdes es van imposar a Tenerife per 60 a 71, controlant des de principi a final l’enfrontament.

La nord-americana Tanaya Atkinson i la grega Eleanna Christina són baixa en una plantilla en què hi ha dues campiones de lliga el 2019 a Girona, Leia Dongue i Bea Sánchez.

La Llibreta del Partit

Araski és un equip que sempre et posa en dificultats. Són molt lluitadores i tenen aquest caràcter de no deixar els partits. Saben que venim d’un moment delicat. Si veuen la mínima feblesa ho intentaran aprofitar. Espero un partit difícil i espero estar més còmodes que l’enfrontament de Gran Canària. Espero que demà a poc a poc totes trobem el nostre lloc”, expressava Laia Palau sobre el Kutxabank Araski.

Attachment