LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

Després de guanyar la Copa de la Reina i gaudir d’uns dies merescuts de festa, l’Spar Girona torna a la Lliga Femenina Endesa. En la jornada 28, les nostres jugadores reben al Kutxabank Araski, equip que ocupa la novena posició amb 12 victòries i 14 derrotes.

Respecte a les basques, és conjunt que no només ha posat les coses complicades a l’Spar Girona -a la primera volta, les gironines es van imposar a l’últim quart per 54 a 62-. L’Araski és un equip que ha plantat cara als dos altres conjunts de la part alta de la classificació: el Perfumerías Avenida i el València. De fet, contra les de Salamanca, les basques van perdre el partit a la pròrroga.

De les seves jugadores, podem destacar l’aler Laura Quevedo Cañizares (12,8 punts per partit i 10,7 de valoració), la pívot Tamara Seda (9,3 punts per partit, 7 rebots per partit i 10,5 de valoració) o Tamara Abalde (8,2 punts per partit i 8,7 de valoració) i Asurmendi (8,5 punts per partit i 7,8 de valoració).

DECLARACIONS JÚLIA SOLER

“Hem tornat a la rutina. A la nostra normalitat. Estem contentes pel treball del passat cap de setmana, però som conscients que tenim molta feina al davant”, destaca Júlia Soler sobre la tornada a la Lliga Femenina Endesa.

“Serà un partit complicat. En el partit d’anada ens va costar molt. Tenen jugadores amb molt de talent, que si les aturem, podrem tirar endavant el matx. Tenen jugadores molt físiques. No ens posaran les coses fàcils. Porten partits durs i difícils. Segueixen estant allà. Són molt fortes mentalment. Intentarem fer-ho el millor possible”, finalitza la jugadora.

Attachment