LA PRÈVIA | SPAR GRAN CANÀRIA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | SPAR GRAN CANÀRIA – SPAR GIRONA

Les noies d’Eric Surís visiten al conjunt canari amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva.

Després de l’entrenament d’aquest matí, les nostres jugadores i l’Staff Tècnic ja han partit cap a Gran Canària. El dissabte vinent a les 20:00 h (hora penínsular), La Paterna albergarà el duel que enfrontarà l’Spar Gran Canària contra l’Spar Girona.

En l’aspecte estrictament esportiu, l’equip d’Eric Surís es trobarà al seu davant un conjunt que no passa per un gran moment. Penúltimes a la Liga Femenina Endesa amb 0 victòries i 3 derrotes, les noies entrenades per José Carlos Ramos intentaran frenar la seva ratxa negativa contra les nostres jugadores i canviar la seva mentalitat pels propers partits.

L’únic precedent d’aquesta temporada de les nostres jugadores a camp contrari és molt positiu. A la jornada dos, les de Surís es van imposar a la pista del IDK Euskotren per un contundent 61 a 83. En canvi, l’últim compromís de les canàries va ser contra l’ Embutidos Pajariel Bembibre. El xoc va estar igualat durant gairebé tot el partit, exceptuant l’últim quart on les de Carlos Ramos només van poder sumar 9 punts, perdent l’enfrontament (79-69).

Després de tres temporades consecutives a la Liga Femenina 2, l’Spar Girona es trobarà amb un equip totalment nou a la categoria. Les de Surís hauran d’imposar-se en defensa, doncs les canàries ja han anotat 231 punts en els últims tres partits -dos més que l’Spar Girona-.

Attachment